Відкрити повний текст (PDF)

Зміст:

  • Розробка рецептури пінки для вмивання на основі екстракту календули лікарської
  • Розробка рецептури тоніку для проблемної шкіри з екстрактами зеленого чаю та кори верби
  • Флавоноїди як перспективні терапевтичні агенти проти SARS-CoV-2
  • Особливості структури, розповсюдженість у природі та властивості флавонолів
  • Токсикологія оксидної плівки похідних пурину чаю
  • Біологічна роль нейропептиду галаніну
  • Білки теплового шоку
  • Фотокаталітичне відновлення СО2 за участю плівкоподібного оксиду срібла
  • Вивчення факторів, що впливають на комплексоутворення в системах метал – краун-етер
  • Вивчення факторів, що впливають на селективність екстракції катіонів металів в системах з краун-етерами
  • Розклад H2O2 подвійними молібдатами РЗЕ та Сu(І)
  • Застосування газових сенсорів для моніторингу об’єктів довкілля
  • Вплив дисбалансу Омега-3 та Омега-6 жирних кислот на організм людини
  • Транс-жири – негативний вплив на здоров′я людини
  • Бурштинова кислота - харчовий антиоксидант і джерело життєвої енергії
  • Противірусні властивості похідних 1,2,4-триазолу
  • Поліметинові барвники на основі тіазоло (3,2-а)піримідинієвих і пірамідо- (2,1-b)тіазолієвих солей з трифторметильною групою в піримідиновому циклі
  • Порівняльний аналіз вмісту йоду в зразках кухонної солі
  • Дослідження проблеми йододефіциту
  • Методи збагачення продуктів харчування йодом
  • Вміст йоду в комплексах циклодекстрину з йодом
  • Вплив термообробки на якісні складові молока
  • Інгібування анаеробної ферментації за рахунок водної активності
  • Пестициди в навколишньому середовищі - небезпека забруднення. Вплив пестицидів на організм людини
  • Вплив активності води на реакції неферментативного потемніння в харчових продуктах
  • Небезпека меркурію в рибних продуктах

Відкрити повний текст (PDF)