Кафедра харчової хімії
Головна
Кафедра
Загальні відомості
Викладацький склад
Історія кафедри
Співпраця з установами та організаціями
Навчання
Абітурієнту
Розклад дзвінків
Розклад занять
Спеціальності
Дисципліни
Розклад консультацій
Графік відпрацювань лабораторних
Розклад іспитів та заліків
Графік здачі академзаборгованостей
Наука
Наукова діяльність кафедри
Репозитарій
Публікації
Студенська наука
Анонс конференцій
Контакти
ННІХТ
НУХТ
Ви тут:
Головна
Новини
88-а МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ НУХТ
88-а МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ НУХТ
Відкрити повний текст (PDF)
Зміст:
Розробка рецептури пінки для вмивання на основі екстракту календули лікарської
Розробка рецептури тоніку для проблемної шкіри з екстрактами зеленого чаю та кори верби
Флавоноїди як перспективні терапевтичні агенти проти SARS-CoV-2
Особливості структури, розповсюдженість у природі та властивості флавонолів
Токсикологія оксидної плівки похідних пурину чаю
Біологічна роль нейропептиду галаніну
Білки теплового шоку
Фотокаталітичне відновлення СО2 за участю плівкоподібного оксиду срібла
Вивчення факторів, що впливають на комплексоутворення в системах метал – краун-етер
Вивчення факторів, що впливають на селективність екстракції катіонів металів в системах з краун-етерами
Розклад H2O2 подвійними молібдатами РЗЕ та Сu(І)
Застосування газових сенсорів для моніторингу об’єктів довкілля
Вплив дисбалансу Омега-3 та Омега-6 жирних кислот на організм людини
Транс-жири – негативний вплив на здоров′я людини
Бурштинова кислота - харчовий антиоксидант і джерело життєвої енергії
Противірусні властивості похідних 1,2,4-триазолу
Поліметинові барвники на основі тіазоло (3,2-а)піримідинієвих і пірамідо- (2,1-b)тіазолієвих солей з трифторметильною групою в піримідиновому циклі
Порівняльний аналіз вмісту йоду в зразках кухонної солі
Дослідження проблеми йододефіциту
Методи збагачення продуктів харчування йодом
Вміст йоду в комплексах циклодекстрину з йодом
Вплив термообробки на якісні складові молока
Інгібування анаеробної ферментації за рахунок водної активності
Пестициди в навколишньому середовищі - небезпека забруднення. Вплив пестицидів на організм людини
Вплив активності води на реакції неферментативного потемніння в харчових продуктах
Небезпека меркурію в рибних продуктах
Відкрити повний текст (PDF)