Ось і минув перший семестр поточного навчального року, але для багатьох студентів нашого університету він був напруженим не тільки в межах опанування нових дисциплін, а й на теренах наукової роботи. В рамках роботи студентського хімічного гуртка «Алхімік» було розпочато багато експериментальних досліджень. Робота молодих науковців «закипіла» майже з перших днів навчання. Під керівництвом викладачів кафедри харчової хімії було обрано багато цікавих тем, здійснено літературний пошук і аналіз, проведено безліч експериментів. Тож, сподіваємось, що в період дистанційного навчання наші молоді колеги проаналізують напрацьовані результати та підготують матеріали для публікацій у наукових виданнях.

Отже, наукові дослідження тривають! З нетерпінням чекаємо чергової квітневої Міжнародної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених НУХТ, де всі охочі зможуть ознайомитись з цікавими результатами роботи нашої талановитої наукової зміни.