Наукова співпраця викладачів зі студентами – запорука не тільки успішного опанування дисциплін хімічного циклу, а ще вдалий старт наукової кар’єри. На кафедрі харчової хімії завжди підтримували дослідницькі ініціативи молоді. Робота в лабораторіях не припиняється не на мить!

Ось і цієї осені професору Олегу Мірошникову, доцентам Ларисі Мазур і Світлані Ковальової, магістрантці Олені Дудці та студентці Юлії Коробці випала можливість презентувати свої здобутки на міжнародній конференції у Польщі «International Trends in Science and Technology», що відбулась у Варшаві 30-го вересня. Робота присвячена дослідженню жирнокислотного складу олії плодів обліпихи крушиновидної методами ЯМР 1 Н спектроскопії та газорідинної хроматографії.

Наші досвідчені й юні хіміки отримали сертифікати, та опублікували свої тези.

Бажаємо подальшої плідної праці!