Науковий потенціал університету визначається, в першу чергу, науковим і педагогічним рівнем професорсько-викладацького колективу. Тому, дуже приємно вітати своїх колег із отриманням наукового звання й наукового ступеня.

Кафедра харчової хімії була створена лише рік тому і вже сьогодні поповнилась дипломованим доцентом і кандидатом хімічних наук! Рішенням атестаційної колегії МОН від 23 жовтня 2018 року першим доцентом кафедри харчової хімії НУХТ стала Наталія Сімурова та першим кандидатом хімічних наук Тетяна Петренко.

Наталія В’ячеславівна досвідчений хімік-органік із багаторічним досвідом, неперевершений лектор багатьох навчальних дисциплін, чуйна колега, педагог, який користується повагою студентів і просто чарівна жінка!

Тетяна Володимирівна обрала свій науковий шлях у стінах нашого рідного НУХТ. Тому дуже приємно, що багаторічна сумлінна праця над дисертацією у стінах Alma mater завершилась науковим визнанням.

Отримання атестатів доцента та диплома кандидата хімічних наук – це справедливий і довгоочікуваний крок у наукових кар’єрах наших колег!

Тож, вітаємо вас, шановні Наталія В’ячеславівно і Тетяна Володимирівно! Бажаємо досягнення нових науково-педагогічних вершин, вдячних студентів, міцного здоров’я, миру та злагоди вашим родинам!