У цьому навчальному році Національний університет харчових технологій розпочинає дистанційну підготовку з хімії для школярів. Автори курсу – викладачі кафедри харчової хімії НУХТ; ресурс створено при підтримці відділу дистанційної освіти та Центру доуніверситетської освіти для громадян України та іноземних держав.

Іщенко Віра Миколаївна

доцент кафедри харчової хімії,
кандидат хімічних наук

Макаренко Олександр Григорович

доцент кафедри харчової хімії,
кандидат хімічних наук

Ковальова Світлана Олександрівна

доцент кафедри харчової хімії,
кандидат хімічних наук

Колотуша Тетяна Петрівна

доцент кафедри хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів,
кандидат хімічних наук

Ознайомитися з курсом можна у презентації.