30 жовтня 2017 року на кафедрі харчової хімії відбувся розширений науковий семінар, на якому була заслухана доповідь «Властивості комплексу β-декстрину з йодом» аспірантки кафедри Христини Омельченко. Науковий керівник – д.х.н., професор Олег Полумбрик. Оскільки робота опосередковано має відношення до харчової промисловості, на семінар були запрошені провідні спеціалісти галузі: проректор НУХТ, д.т.н., проф. Лариса Арсеньєва, директор ННІХТ, к.т.н., доц. Оксана Кочубей-Литвиненко, д.т.н., проф. Василь Пасічний д.т.н., проф. Ірина Кишенько, д.т.н., проф. Галина Поліщук, д.т.н., проф. Віра Юрчак, д.т.н., проф. Вікторія Дорохович.

В доповіді дисертантка привела результати досліджень по використанню комплексу β-циклодекстрин-йод в якості харчової добавки до варених ковбасних виробів.

В обговоренні доповіді взяли участь викладачі кафедри хімії д.х.н., проф. Світлана Бондаренко, д.х.н., проф. Олександр Перепелиця, д.х.н., проф. Єлизавета Костенко, к.х.н., проф. Сергій Шульга, к.х.н., доц. Веніамін Фоменко. Багато слушних зауважень та пропозицій надала д.т.н., проф. Лариса Арсеньєва та інші запрошені учасники семінару. По завершенню широкої дискусії були висловлені пропозиції та рекомендації щодо подальшої наукової роботи аспіранта.

Колектив кафедри харчової хімії висловлює щиру вдячність гостям семінару і має надію на подальшу спільну співпрацю.